Αλμα Επι Κοντω Ρεκορ - Armant Ntoyplantis Neo Pagkosmio Rekor Sto Alma Epi Kontw Vid Pics Flash Gr / Σάββατο, 15 φεβρουαρίου 2014, 19:10.. Αλμα επι κοντω πανελληνιο ρεκορ κυριακοπουλου share tweet share; Ιστορία έγραψε στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο τορούν ο μόντο ντουπλάντις. Σάββατο, 15 φεβρουαρίου 2014, 19:10. Ο σουηδός με 6μ.17 κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ! Ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση από τον πρωταθλητή του άρη, γιάννη ρίζο, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά της καβάλας και παράλληλα δημιούργησε νέο ρεκόρ!

Ένα από τα αγωνίσματα που χρειάζεται θερμοκηπιο είναι και το αλμα επι κοντω. Σημείωση (*) και το προηγούμενο ρεκόρ των 6,16 του ρενό λαβιλενί στο άλμα επί κοντώ σημειώθηκε σε μίτινγκ κλειστού στίβου στις 15.02.2014. Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο νεαρός σουηδός, αρμάντ ντουπλάντις, στο επί κοντώ. Νέο παγκόσμιο ρεκόρ από τον μόντο ντουπλάντις στο επί κοντώ! Ο αρμάντ ντουπλάντις μπορεί να είναι μόλις 20 ετών, αλλά κατέρριψε την κορυφαία επίδοση που κατείχε ο σεργκέι μπούμπκα (6.14μ.) από το 1994 πηδώντας πάνω.

Api8anos Ntoyplantis Prwta8lhths Eyrwphs Kai Mia Anasa Apo Neo Pagkosmio Rekor Sto Epi Kontw
Api8anos Ntoyplantis Prwta8lhths Eyrwphs Kai Mia Anasa Apo Neo Pagkosmio Rekor Sto Epi Kontw from i1.prth.gr
Αλμα επι κοντω 4.90 στεφανιδη αικατερινη 1990 αο φιλοθεησ 20/2/2016 μητινγκ νεα υορκη 1 12. Σε μίτινγκ που είναι σε εξέλιξη στη σκοτία ο σουηδός πέταξε στα 6,18μ και. Εμποδια κ18 ανδρων 09:15 100μ. Στο ντίσελντορφ, στον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, είχε περάσει τα 6,00μ. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το. Ένα από τα αγωνίσματα που χρειάζεται θερμοκηπιο είναι και το αλμα επι κοντω. Ο 20χρονος άλτης με 6.18μ κατέρριψε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ (6.17μ), που είχε πετύχει την περασμένη εβδομάδα. Ιστορικό ρεκόρ για τον νεαρό σουηδό άρμαντ ντουπλάντις στο επί κοντώ.

Αλμα επι κοντω πανελληνιο ρεκορ κυριακοπουλου share tweet share;

Αλμα επι κοντω πανελληνιο ρεκορ κυριακοπουλου share tweet share; Την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε διοργάνωση ανοιχτού. Σημείωση (*) και το προηγούμενο ρεκόρ των 6,16 του ρενό λαβιλενί στο άλμα επί κοντώ σημειώθηκε σε μίτινγκ κλειστού στίβου στις 15.02.2014. Λίγες ημέρες μετά από την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ στην πολωνία ο μόντο ντουπλάντις σημείωσε νέο ρεκόρ στη γλασκώβη! Το άλμα επί κοντώ ή ο επικοντισμός είναι κλασικό αγώνισμα του στίβου, στο οποίο ο αθλητής χρησιμοποιεί ευλύγιστο πλέον κοντάρι από φάιμπεργκλας ή ανθρακονήματα για να υπερπηδήσει οριζόντιο πήχυ. O eμμανουήλ καραλής στο επί κοντώ, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ παίδων, στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο σεφ με άλμα στα 5,53 και να αποθεώθηκε από τους περίπου 5.000 φίλους του. (ανακατεύθυνση από πανελλήνια ρεκόρ στίβου) το λήμμα παραθέτει τις πηγές του αόριστα, χωρίς παραπομπές. Αλμα επι κοντω 4.90 στεφανιδη αικατερινη 1990 αο φιλοθεησ 20/2/2016 μητινγκ νεα υορκη 1 12. Είναι αναμφισβήτητα ο νέος βασιλιάς του επί κοντώ στον ανοιχτό στίβο. Εμποδια κ18 γυναικων 09:30 αλμα σε μηκοσ κ18 γυναικων 09:30 δισκοβολια κ18 γυναικων 09:30. Ιστορία έγραψε στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο τορούν ο μόντο ντουπλάντις. Εμποδια κ18 ανδρων 09:15 100μ. Βοηθήστε συνδέοντας το κείμενο με τις πηγές χρησιμοποιώντας παραπομπές, ώστε να είναι επαληθεύσιμο.

Το προηγούμενο ανήκε στον γάλλο ρενό. Το αλμα επι κοντω ειναι: Εμποδια κ18 ανδρων 09:15 100μ. Ο 20χρονος άλτης με 6.18μ κατέρριψε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ (6.17μ), που είχε πετύχει την περασμένη εβδομάδα. Ο σουηδός άρμαντ ντουπλάντις έσπασε ένα από τα μεγάλα παγκόσμια ρεκόρ σήμερα, σάββατο 8 φεβρουαρίου 2020.

Nikol Kyriakopoyloy Bikipaideia
Nikol Kyriakopoyloy Bikipaideia from upload.wikimedia.org
Σημείωση (*) και το προηγούμενο ρεκόρ των 6,16 του ρενό λαβιλενί στο άλμα επί κοντώ σημειώθηκε σε μίτινγκ κλειστού στίβου στις 15.02.2014. Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ έκανε ο 20χρονος, άρμαντ ντουπλάντις, στο μίτινγκ κλειστού στίβου της. Εμποδια κ18 ανδρων 09:15 100μ. (ανακατεύθυνση από πανελλήνια ρεκόρ στίβου) το λήμμα παραθέτει τις πηγές του αόριστα, χωρίς παραπομπές. Ωρα αγωνισμα κατηγορια 08:30 2.000μ. Νέο παγκόσμιο ρεκόρ από τον μόντο ντουπλάντις στο επί κοντώ! Στο ντόνεντσκ, στο μίτινγκ που διοργάνωσε ο θρύλος του επί κοντώ, σεργκέι μπούμπκα, ο ρενό λαβιλενί έκανε το σάββατο νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό. Ο λόγος για τον σουηδό αρμάντ ντουμπλάντις, ο οποίος είναι πλέον ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ του αγωνίσματος.

Η εμφάνιση του παγκόσμιου πρωταθλητή του επί κοντώ δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση.

Σημείωση (*) και το προηγούμενο ρεκόρ των 6,16 του ρενό λαβιλενί στο άλμα επί κοντώ σημειώθηκε σε μίτινγκ κλειστού στίβου στις 15.02.2014. Ένας 20χρονος από τη σουηδία έσπασε έπειτα από 26 ολόκληρα χρόνια το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του σεργκέι μπούμπκα στο άλμα επί κοντώ του ανοιχτού στίβου. Βοηθήστε συνδέοντας το κείμενο με τις πηγές χρησιμοποιώντας παραπομπές, ώστε να είναι επαληθεύσιμο. Αλμα επι κοντω γυναικων κορυφαίοι αθλητές του στίβου στεφανίδη και φιλιππίδης! Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο νεαρός σουηδός, αρμάντ ντουπλάντις, στο επί κοντώ. Στην ηλικία των 20 ετών και 90 ημερών ο σουηδός μόντο ντουπλάντις έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ. Το προηγούμενο ανήκε στον γάλλο ρενό. Την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε διοργάνωση ανοιχτού. O eμμανουήλ καραλής στο επί κοντώ, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ παίδων, στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο σεφ με άλμα στα 5,53 και να αποθεώθηκε από τους περίπου 5.000 φίλους του. Ο λόγος για τον σουηδό αρμάντ ντουμπλάντις, ο οποίος είναι πλέον ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ του αγωνίσματος. Ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση από τον πρωταθλητή του άρη, γιάννη ρίζο, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά της καβάλας και παράλληλα δημιούργησε νέο ρεκόρ! Ο αρμάντ ντουπλάντις μπορεί να είναι μόλις 20 ετών, αλλά κατέρριψε την κορυφαία επίδοση που κατείχε ο σεργκέι μπούμπκα (6.14μ.) από το 1994 πηδώντας πάνω. Το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ των ανδρών είναι 6,14 μέτρα και πραγματοποιήθηκε το 1994.

Και έδειχνε τις διαθέσεις του. Σημείωση (*) και το προηγούμενο ρεκόρ των 6,16 του ρενό λαβιλενί στο άλμα επί κοντώ σημειώθηκε σε μίτινγκ κλειστού στίβου στις 15.02.2014. Αλμα επι κοντω 4.90 στεφανιδη αικατερινη 1990 αο φιλοθεησ 20/2/2016 μητινγκ νεα υορκη 1 12. Στο ντόνεντσκ, στο μίτινγκ που διοργάνωσε ο θρύλος του επί κοντώ, σεργκέι μπούμπκα, ο ρενό λαβιλενί έκανε το σάββατο νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό. Ο σουηδός με 6μ.17 κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ!

Alma Epi Kontw Enas 20xronos Espase To Stoixeiwmeno Rekor Toy Mpoympka Meta Apo 26 Xronia Eikones Binteo Spor Iefimerida Gr
Alma Epi Kontw Enas 20xronos Espase To Stoixeiwmeno Rekor Toy Mpoympka Meta Apo 26 Xronia Eikones Binteo Spor Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε διοργάνωση ανοιχτού. Εμποδια κ18 γυναικων 09:30 αλμα σε μηκοσ κ18 γυναικων 09:30 δισκοβολια κ18 γυναικων 09:30. Είναι αναμφισβήτητα ο νέος βασιλιάς του επί κοντώ στον ανοιχτό στίβο. Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ έκανε ο 20χρονος, άρμαντ ντουπλάντις, στο μίτινγκ κλειστού στίβου της. Ιστορικό ρεκόρ για τον νεαρό σουηδό άρμαντ ντουπλάντις στο επί κοντώ. Ο λόγος για τον σουηδό αρμάντ ντουμπλάντις, ο οποίος είναι πλέον ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ του αγωνίσματος. «νέο ρεκόρ με επίδοση 5.05 μέτρα πέτυχε ο πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ του συλλόγου μας γιάννης. Ωρα αγωνισμα κατηγορια 08:30 2.000μ.

Το αγώνισμα φαίνεται να είναι γνωστό από τους κρήτες και τους κέλτες.

Η εμφάνιση του παγκόσμιου πρωταθλητή του επί κοντώ δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση. Ιστορία έγραψε στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο τορούν ο μόντο ντουπλάντις. Ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση από τον πρωταθλητή του άρη, γιάννη ρίζο, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά της καβάλας και παράλληλα δημιούργησε νέο ρεκόρ! Ο ντουπλάντις πήδηξε στα 6 μέτρα και 17 εκατοστά, σε συνάντηση κλειστού στίβου στο τορούν της πολωνίας. Νέο παγκόσμιο ρεκόρ από τον μόντο ντουπλάντις στο επί κοντώ! Την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε διοργάνωση ανοιχτού. Ο 20χρονος άλτης με 6.17μ (στη 2η προσπάθεια) σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο τόρουν της πολωνίας και κατέρριψε το προηγούμενο του γάλλου ρενό λαβιλενί με 6.16μ από τον. Αλμα επι κοντω γυναικων κορυφαίοι αθλητές του στίβου στεφανίδη και φιλιππίδης! Στο ντίσελντορφ, στον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, είχε περάσει τα 6,00μ. Στο ντόνεντσκ, στο μίτινγκ που διοργάνωσε ο θρύλος του επί κοντώ, σεργκέι μπούμπκα, ο ρενό λαβιλενί έκανε το σάββατο νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό. Στην ηλικία των 20 ετών και 90 ημερών ο σουηδός μόντο ντουπλάντις έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ. Ο λόγος για τον σουηδό αρμάντ ντουμπλάντις, ο οποίος είναι πλέον ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ του αγωνίσματος. Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ έκανε ο 20χρονος, άρμαντ ντουπλάντις, στο μίτινγκ κλειστού στίβου της.